Piteștean prins băut la volan la primele ore ale dimineții

de | 03.04.2024 20:25 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 55 de ani, din Pitești, s-a ales cu dosar penal și a devenit pieton după ce a condus sub influența alcoolului la primele ore ale dimineții.

Ieri, 2 aprilie, în jurul orei 06:30, în timp ce se deplasa pe bulevardul Frații Golești din Pitești, bărbatul a fost tras pe dreapta, pentru un control de rutină.

Totodată, oamenii legii l-au testat și cu aparatul etilotest, reieșind că acesta consumase alcool, aparatul indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Deoarece rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, piteșteanul a fost dus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma ispravei sale, bărbatul de 55 de ani s-a ales cu dosar penal, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv: ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Spitalul Județean de Urgență Pitești angajează!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Frații Golești | Pitești