Percheziții în casele a 13 polițiști de la Rutieră!

de | 01.02.2023 22:20 | Știri, Eveniment, Județean

Mascaţii au făcut percheziții în casele a 13 poliţişti de la Rutieră din două județe. Oamenii legii sunt cercetați pentru fapte de corupție ți sunt cautaţi pentru a fi audiaţi într-un dosar de luare şi dare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu și fals intelectual, conform Antena 3 CNN.

Organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Covasna, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au efectuat, în cursul zilei de astăzi, miercuri, 1 februarie, un număr de 18 percheziții domiciliare la locuințele unor polițiști din cadrul IPJ Brașov, precum și la sediul unei subunități de poliție, potrivit sursei citate.

Activitatea se desfășoară cu sprijinul lucrătorilor din serviciile anticorupție din județele Argeș, Buzău, Brașov, Dâmbovița, Harghita, Sibiu, Prahova, precum și al Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul de cadrul Structurii centrale a DGA și de cel al DOS Brașov – BOS Covasna, din cadrul IGPR.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto europafm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un TIR încărcat cu 24 de tone de uree granulată a ars pe autostradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole