WhatsApp vine cu trei funcții noi!

de | 01.02.2023 23:11 | Știri, Lifestyle, Național

Aplicația de mesagerie WhatsApp vine cu trei funcții noi pentru mesaje. Astfel, specialiștii anunță actulizările pentru următoarele săptămâni. Ele vor fi disponibile atât pe Android, cât și pentru noile modele de iPhone, conform romania24.ro.

Astfel, mesajele trimise de către utilizatori pot fi șterse în termen de două zile, părăsirea grupurilor nu îi va mai anunța pe ceilalți utilizatori din ele și se vor putea selecta contactele cărora să le afișeze ultima accesare.

Pentru prima modificare, este important de precizat faptul că utilizatorii pot șterge mesajele trimise în termen de două zile, asta dacă destinatarul nu l-a văzut. Această noutate se aplică atât conversațiile individuale, cât și conversațiile de grup.

De asemenea, utilizatorii vor putea părăsi grupurile în care se află fără a lăsa cea mai mică urmă. Mai exact, ceilalți utilizatori din grup nu vor primi nicio notificare care să îi informeze în legătură cu acest aspect.

Ultima modificare face referință la contactele din telefon. Utilizatorul va putea alege, față de până acum, cine să îi vadă utima activitate și cine nu. Astfel, ne oferă ocazia de a ne juca cu propria confidențialitate pe platformă

 

Sursa Foto g4media.ro
Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeni la Survivor! Ada Dumitru – în luptă pentru eliminare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole