anchetaonline.ro

Peste 300 de persoane din Costești au participat la „Ziua de Curățenie Națională”

de | 19.09.2022 10:32 | Știri, Administrație, Costești, Județean

  • Ziua de Curățenie Națională” la Costești!

 

Pe 17 septembrie, Asociația „Let’s Do It România” a organizat acțiunea „Ziua de Curățenie Națională”, o inițiativă ce a luat naștere în Estonia în anul 2008.

Această inițiativă a continuat anul acesta alături de colegii lor din peste 190 de țări, sub numele de „World Cleanup Day”.

În acest sens, cei din echipa „Let’s Do It, Romania”, au propus să contribuim la mobilizarea voluntarilor din toată lumea pentru a curăța deșeurile de pe toată suprafața Pământului, într-o singură zi.

 

la Costești

 

La Costești, aproximativ 350 de persoane (elevi, cadre didactice, angajați ai instituțiilor participante, voluntari, etc.), sub coordonarea Primăriei Orașului Costești împreună cu Administrația Națională ”Apele Române” , Liceul Tehnologic Costești, Liceul Teoretic Costești, Școala Gimnazială nr.1 Costești și Clubul Elevilor Costești, au răspuns prezent la acestă acțiune, fiind ecologizate zone importante precum:

– Zona râului Teleorman
– Zona Biserica Nouă
– Zona Ștrandului – Stadionul de fotbal
– Zona Școlii Gimnaziale Nr. 1 Costești

 

la Costești

Mulțumim tuturor participanților!!” au transmis reprezentanții Primăriei Costești.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti