Peste 500 de permise au fost reținute de către polițiştii rutieri, în ultimele 24 de ore

de | 29.07.2023 20:52 | Știri, Eveniment, Național

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru creșterea siguranței în trafic, iar pe durata acestora au fost constatate 84 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Astfel, în intervalul menționat mai sus, poliţiştii rutieri au reţinut 525 de permise de conducere, dintre care 37 pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar şapte şoferi au fost prinşi drogaţi. De asemenea, 202 persoane au rămas fără permis după ce au apăsat prea tare piciorul pe accelerație.

Totodată, au fost retrase 234 de certificate de înmatriculare.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au aplicat 7.803 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.910.800 de lei.

Polițiștii au acționat, la nivel național, și pentru prevenirea faptelor antisociale. În urma activităților, au fost sesizate 794 de infracțiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 60 de măsuri preventive.

La data de 28 iulie a.c., polițiștii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 301 acțiuni și au intervenit la 2.841 de evenimente, dintre care 2.415 au fost sesizate de cetățeni prin 112.”, transmite Poliția Română

De asemenea, au fost depistate 22 de persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

foto descriptiv  Replica Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Polițist local-salvatorul unui pui de bufniță!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IGPR