Peste 550 de amenzi date de polițiștii argeșeni, în perioada minivacanței de 1 Mai!

de | 01.05.2023 15:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Peste 550 de amenzi date de polițiștii argeșeni, în perioada minivacanței de 1 Mai!

Pentru ca argeșenii să se bucure pe deplin de aceste zile însorite din minivacanța de 1 Mai, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, în ultimele 72 de ore, oamenii legii au aplicat peste 550 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 105.000 de lei.

De asemenea au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 35 de permise de conducere și au fost retrase 41 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.” transmit reprezentanții IPJ Argeș

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Un tânăr de 18 ani s-a urcat beat la volan și a făcut accident!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș