Ministrul Agriculturii, Petre Daea ajunge astăzi, 25 februarie – în județul Argeș! 

de | 25.02.2023 08:35 | Administrație, Economic, Județean, Știri

  • Petre Daea ajunge azi în Argeș!

Ministrul Agriculturii va susține o conferință în județul Argeș, la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești – Mărăcineni, despre oportunitățile de finanțare prin Planul Național Strategic 2023 – 2027.

Argeș - ICDP

Foto: Facebook

 

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, în parteneriat cu Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești – Mărăcineni organizează sâmbătă, cu începere de la ora 09:30, conferința ”Planul Național Strategic 2023 – 2027”.

 

Conferința este organizată în cadrul campaniei ”Caravana Cunoașterii” și are ca scop diseminarea informațiilor privind oportunitățile de finanțare prin Planul Național Strategic 2023 – 2027 și a informațiilor specifice legate de accesarea fondurilor europene, au transmis reprezentanții Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Argeș petre-daea

De precizat faptul că acest eveniment este adresat fermierilor, reprezentanților autorităților naționale, regionale, organizațiilor societății civile și partenerilor economici, sociali și de mediu.

 

Foto: Agrointeligența

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole