Piața Primăriei. Începe Târgul de Științe ”Pitești Science Festival”

de | 16.09.2023 08:50 | Pitești, Lifestyle

Sute de voluntari sunt așteptați astăzi în Piața Primăriei pentru a participa la a patra ediție a Târgului de Științe ”Pitești Science Festival”. Programat să înceapă de la ora 11:00 ediția din acest an a pregătit 350 de experimente științifice.

 Târgul de Științe ”Pitești Science Festival” va avea loc în Piața Primăriei din Pitești, astăzi, în intervalul orar 11:00 – 17:00.  O oportunitate minunată de a explora lumea științei și a inovației, Pitești Science Festival 2023 este cea mai mare ediție de până acum, oferind 350 de experimente științifice, din domenii precum: Robotică, Biologie, Chimie, Fizică, Medicină, Inteligență Artificială, Artă, Neuroștiință. Cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, Romanian Science Festival (RSF) aduce, în acest an, 800 de voluntari, 75 de mentori locali și 26 de mentori RSF din 7 țări, pentru a promova educația științelor prin metode non-formale și dialogul între știință și artă.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Romanian Science Festival .

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Modificări în traficul din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole