Mașină de Poliţie, implicată într-un accident rutier. Doi agenți au fost răniți

de | 16.09.2023 08:28 | Județean, Eveniment

În ultima vreme s-au înmulțit accidentele rutiere în care sunt implicate mașini ale Poliției Române. De această dată un accident a avut loc în Târgu Jiu.

Doi polițiști rutieri au fost răniți, vineri după-amiază, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.

Agenții se aflau în misiune, când un șofer neatent le-a tăiat calea. În urma incidentului, autospeciala în care se aflau cei doi agenți a lovit o mașină parcată, aceasta din urmă ricoșând într-un alt autoturism, relatează pandurul.ro

Incidentul s-a petrecut pe Calea București din municipiul Târgu Jiu și a fost surprins de o cameră de supraveghere.

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se pe Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliţie a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoşat în alt autoturism”, a transmis, vineri, IPJ Gorj.

Vinovatul, un şofer care n-a acordat prioritate de trecere autospecialei, a fugit de la locul accidentului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

După incident, oamenii legii au efectuat verificări, iar șoferul care nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie aflată în misiune a fost prins, vineri seară, în judeţul Vâlcea.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, conducătorul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere echipajului de poliţie a fost identificat în oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări”, a transmis, vineri seară, IPJ Gorj.

Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

sursă foto gorjeanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un urs a fost împușcat, după ce a intrat în curtea unui liceu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Târgu Jiu