De unde se strânge gunoiul? Piteștenii la Ziua Națională de Curățenie

de | 16.09.2023 07:43 | Administrație, Pitești

Astăzi, piteștenii se alătură proiectului ”Ziua Națională de Curățenie 2023”. Acțiunea de ecologizare se va desfășura în mai multe zone din Pitești.

În parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești și Inspectoratul Școlar Județean Argeș, alături de instituții publice locale și județene, Asociația Studențească Ingmed organizează acțiuni de ecologizare în mai multe zone din municipiul Pitești. Municipalitatea piteșteană, prin Salubritate 2000 S.A., Salpitflor Green S.A. și Poliția Locală Pitești, va participa la întreaga acțiune, asigurând ridicarea și colectarea gunoiului adunat de către voluntari, precum și siguranța participanților la acest proiect. Astăzi, 16 septembrie, la ora 09:00, la Universitatea din Pitești este organizat un punct de înscriere a voluntarilor care vor curăța malul râului Argeș din Parcul Ștrand și până în Parcul Lunca Argeșului. De asemenea, grupuri mai mari de voluntari vor merge în Pădurea Trivale – pornind de la Cornul Vânătorului și până la Palatul Copiilor, precum și în zona străzii Grigorești. Aproape toate școlile și liceele din municipiu s-au implicat în această acțiune, elevii urmând să ecologizeze curțile școlilor, dar și spațiile verzi sau parcurile din apropierea acestora.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiuilui Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav la Costești! O mașină s-a răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești