Joi în Piața Primăriei. ”Magicianul” din Abracadabra vine din nou la Pitești

de | 29.05.2024 16:51 | Pitești, Lifestyle

Actorul Marian Râlea, cunoscut în memoria publicului ca ”Magicianul”, cel care aducea momente de bucurie în copilăria multora dintre noi, în celebra emisiune ”Abracadabra” vine din nou la Pitești. De această dată vine cu spectacolul ”Judecata Poveștilor”.

Magicianul Marian Râlea și echipa sa au pregătit un spectacol încântător și interactiv, în cadrul căruia copiii vor deveni eroi de poveste și vor avea ocazia să intre în pielea personajelor din consacratele povești românești. Primăria Municipiului Pitești invită cetățenii, în cadrul Zilelor Teatrului Piteștean, joi, 30 mai, de la ora 17:30, să vă alăturați unei călătorii extraordinare în universul poveștilor românești.

Special pentru cei mici, dar și pentru părinții și bunicii dornici să-l revadă, magicianul Marian Râlea și echipa sa au pregătit un spectacol încântător și interactiv, în cadrul căruia copiii vor deveni eroi de poveste și vor avea ocazia să intre în pielea personajelor din consacratele povești românești. Sub îndrumarea lui Marian Râlea și alături de alte personaje, micii participanți vor descoperi magia gândirii imaginare și se vor transforma în adevărați eroi care vor avea superputerea de a schimba cursul poveștilor.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștiul are una dintre cele mai moderne platforme inteligente pentru siguranța în trafic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole