Un nou medic specialist la Spitalul Mioveni!

de | 29.05.2024 16:35 | Mioveni, Administrație, Lifestyle

Reprezentanții Spitalului Orășenesc Mioveni anunță o nouă colaborare.

De curând medicul specialist Nicolae Constantin Adrian s-a alăturat echipei din cadrul Compartimentului de Ortopedie și Traumatologie al Spitalului Orășenesc Mioveni.

dr spital Mioveni
Dr. Nicolae Constantin Adrian este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, acesta efectuând rezidențiatul în specialitatea Ortopedie-Traumatologie la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” din București, unde a acumulat o experiență valoroasă în tratarea unei game variate de afecțiuni ortopedice și traumatologice.
De asemenea dr. Nicolae a colaborat și cu Spitalul Clinic CF2 București, în cadrul secției de Ortopedie-Traumatologie.
Domeniul său de interes profesional îl reprezintă endoprotezarea șoldului și genunchiului prin aborduri minim invazive, precizează reprezentanții spitalului Mioveni care amintesc faptul că pe lângă formarea sa, dr. Nicolae a participat la numeroase cursuri și conferințe de specializare, menținându-se la curent cu cele mai recente inovații și tehnici din domeniul ortopediei și traumatologiei.
Trebuie amintit și faptul că  dr. Nicolae este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT și membru al Socieţăţii Române de Artroscopie.
spitalul Mioveni
Acesta va face echipă cu dr.Theodor Popa, medicul șef al Secției de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Mioveni și cu medicul specialist Adrian Mogoș.
Suntem convinși că experiența și profesionalismul dr. Nicolae vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite pacienților noștri”, au mai transmis reprezentanții spitalului pe pagina de socializare.
Conducerea spitalului, anunță faptul că pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Mioveni | Spitalul Mioveni