Piky împlinește 20 ani. A început concursul de desene ”Apa înseamnă viață, nu o risipiți!”

de | 09.04.2023 18:33 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș a publicat pe site-ul instituției regulamentul de desfășurare al concursului ”Apa înseamnă viață, nu o risipiți!”. Competiția este organizată de Apă Canal 2000 SA Pitești, în cadrul Programului Educațional Piky, în colaborare cu ISJ Argeș și Muzeul Județean Argeș.

Concursul este dedicat deopotrivă Zilei Mondiale a Apei – 22 martie și Zilei lui Piky – 3 iunie. Tematica concursului este: importanța apei în viața noastră; economisirea apei; legătura dintre oameni și apă; apa în diferite anotimpuri; protejarea apei și a mediului înconjurător; ziua lui Piky – 20 ani. Piky este mascota societății Apă Canal 2000 SA Pitești și pe data de 3 iunie va împlini 20 de ani.

Selecția lucrărilor (desenelor) la nivelul școlilor are loc până la sfârșitul lunii în curs, 30 aprilie.  În perioada 1-5 mai 2023 se vor depune lucrările la sediul societății Apă Canal 2000. Evaluarea lucrărilor și desemnarea câștigătorilor are loc în perioada 8 – 12 mai. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 18 mai, iar pe 31 mai sunt premiați elevii câștigători. La acest concurs pot participa elevii din județul Argeș, clasele 0 – XII.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De „Simfonia Lalelelor”, spectacol de excepție în Lunca Argeșului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole