Un piteștean de 22 de ani, alături de un minor, a agresat mai multe persoane la un ștrand din oraș!

de | 20.07.2023 15:58 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și au reținut, în cursul zilei de ieri, miercuri, 19 iulie, doi tineri, de 22 de ani, din Pitești, respectiv 17 ani, din Bascov.

Astfel, din cercetările făcute de polițiști, s-a constatat că cei doi, în timp ce se aflau la un ștrand din municipiul Pitești, ar fi agresat alte două persoane.

Evenimentul s-a petrecut în data de 24 iunie, în urma unui conflict spontan, provocând, astfel, indignare și teamă în rândul persoanelor din proximitate.

În ziua de 19 iulie a.c., după administrarea probatoriului, tinerii au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

11 persoane au fost prinse cu droguri în prima zi a Festivalului Electric Castle!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole