Piteștean de 63 de ani – reținut după ce a furat parfumuri și bagajele unui client din două magazine!

de | 10.03.2023 15:31 | Știri, Eveniment, Pitești

Poliţiştii Compartimentului sisteme de securitate din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt (două acte materiale), și au reținut, în cursul zilei de ieri, joi, 9 martie, un bărbat de 64 de ani, din Pitești.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că piteșteanul ar fi furat, în cursul zilei de 19 februarie, trei parfumuri din incinta unui supermarket, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei.

Totodată, același bărbat a furat în ziua de 9 martie, în jurul orei 12:00, din locul destinat depozitării de bagaje, o geantă de laptop, conținând obiecte de papetărie, aparținând unui client al magazinului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

Piteșteanul de 64 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 martie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv.

phonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

BREAKING NEWS! Criminalul de la Bascov a fost condamnat la închisoare pe viață!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: