Piteștean de 35 de ani trimis în judecată! A tăiat copacii din pădure pentru a face o pensiune

de | 18.08.2022 16:10 | Știri, Eveniment, Județean

  • Piteștean trimis în judecată!

 

Un piteștean de 35 de ani a fost trimis în judecată pentru că ar fi redus în mod ilegal suprafața fondului forestier. Acesta având funcția de administrator al undei firme, ar fi obținut aprobare pentru soaterea definitivă din Fondul forestier a suprafeței de aproximativ 1.800 mp, în scopul de a construi o pensiune turistică.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările în data de 17 august, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de reducere a suprafeței fondului forestier național, faptă prev. și ped. de art. 106 alin.2, din Legea 46/2008.

 

Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Pitești, având calitatea de administrator al unei societăți, ar fi obținut aprobarea pentru soaterea definitivă din Fondul forestier a suprafeței de aproximativ 1.800 mp, cu scopul realizării obiectivului ,,Construirea unui obiectiv turistic cu funcțiuni de cazare (pensiune turistică)”, dintr-o suprafață totală de 4400 mp teren forestier având categoria de folosință pădure, achiziționată în anul 2018, în beneficiul societății în cauză”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeș.

 

Oamenii legii mai precizează faptul că, în cursul anului 2019, a fost realizată dezmembrarea terenului în cauză, rezultând un număr de 8 loturi, dintre care 3 au fost vândute.

 

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a administratorului și a societății comerciale”.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat din Câmpulung a fost dat dispărut!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole