Piteștean reținut de 2 ori într-o singură lună, pentru mai multe furturi!

de | 22.11.2022 16:11 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de ieri, luni, 21 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Astfel, piteșteanul de 62 de ani a furat în ziua de 3 noiembrie, un portofel conținând bunuri personale și suma de aproximativ 300 de lei, iar în ziua de 4 noiembrie acesta a fost prins în flagrant, la scurt timp după ce ar fi furat dintr-un bagaj de mână, un portofel cânținând bunuri personale și suma de 170 de lei.

La data de 5 noiembrie, după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.
Dosarul cauzei a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

În cursul zilei de ieri, luni, 21 noiembrie, acesta a fost reținut pentru a doua oară, de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru 24 de ore, ca urmare a cercetărilor ce se desfășoară în altă cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Bărbatul nu s-a putut abține, iar la data de 17 noiembrie, în jurul orei 09:00, acesta a furat dintr-un rucsac purtat la spate de către o persoană vătămată, un portofel conținând bunuri personale și suma de aproximativ 20 de lei. Evenimentul a avut loc în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun din Piteșt.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
În cursul zilei de astăzi, 22 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, anunță IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ceartă transformată în crimă! Un tânăr și-a ucis prietenul de pahar pentru că „a înjurat de mamă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole