Piteștean trimis în judecată! Beat și fără permis, a condus o motocicletă neînmatriculată

de | 04.07.2023 17:30 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.

În urma acestora, un bărbat de 52 de ani, din Pitești, este trimis în judecată după ce a condus sub influența alcoolului și fără permis o motocicletă neînmatriculată.

Inconștiența unora pur și simplu nu are limite. Bărbatul nu s-a gândit nicio secundă că poate provoca o nenorocire atunci când a luat o motocicletă neînscrisă și a plecat la plimbare.

Pe lângă vehiculul neînmatriculat, argeșeanul nu deținea nici permis de conducere și se mai afla și sub influența alcoolului.

Totul s-a petrecut în vara anului trecut. Atunci el a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri, pentru un control de rutină.

Iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul conducea un vehicul care nu era înregistrat, fără să posede permis de conducere.

În ziua de 29 august 2022, în jurul orei 18:30, polițiștii au depistat, în trafic, care conducea un motociclu neînmatriculat sau neînregistrat, fără a poseda permis de conducere.”, transmit reprezentanții IPJ Argeș

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Astfel de cazuri sunt tot mai dese pe străzile din România, iar accidentele rutiere au devenit, din păcate, tot mai prezente în viața de zi cu zi.

Tot mai mulți romani nu mai au răbdare să urmeze pașii firești pentru a-și obține permisul auto, crezând că s-au născut învățați.

La fel și condusul sub influența alcoolului sau a drogurilor, care a devenit o obișnuință printre români.

foto descriptiv digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă la Bascov acum! Vrea să se omoare, sărind în pasajul auto!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole