Piteștean urmărit internațional, găsit sâmbătă într-o mașină din Pitești!

de | 25.07.2022 16:33 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul serii de sâmbătă, 23 iulie, în jurul orei 21:00, oficialii de poliție depistat un bărbat care era dat în urmărire internațională.

Polițiștii care se ocupă de ordinea publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești l-au găsit, în urma verificării unui autoturism, pe bărbatul de 34 de ani, din Pitești, fiind pasager într-un autoturism pe strada Take Ionescu din Pitești.

În urma verificărilor, cadrele oficiale au stabilit că cel în cauză era urmărit international, în baza unui Mandat European de arestare, emis de autoritățile portugheze.

Astfel, bărbatul a fost prezentat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în fața Parchetului Curții de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare.

 

Foto descriptiv/Sursa BotosaniNews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Măsură anti-inflație: Auchan îngheață prețurile la peste 3.000 de produse

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești