Măsură anti-inflație: Auchan îngheață prețurile la peste 3.000 de produse

de | 25.07.2022 15:06 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

În această categorie intră alimente precum lactate, brânzeturi, mezeluri, ouă, produse din carne, conserve, cafea, înghețată, dar și produ6se nealimentare, precum detergenți, cosmetice, articole de papetărie, bricolaj, auto și produse destinate animalelor de companie.

Aceste produse nu vor fi impactate de inflație, cel puțin până la 30 septembrie 2022. În plus, clienții fideli vor putea beneficia și de 5% bonus suplimentar* în bani pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achiziția acestor produse.

Măsura se va apluca în toate magazinele Auchan, dar și în cel online auchan.ro. Articolele incluse în campanie sunt marcate cu sigla produselor marca Auchan, varianta pasăre roșie.

Auchan Romania ingheata preturile la peste 3.000 de produse - Măsură anti-inflație: Auchan îngheață prețurile la peste 3.000 de produse

Toate aceste produse, cu excepția celor din categoria Echipament Bebe, fac parte din acțiunea de înghețare de prețuri, adresată tuturor clienților Auchan. Produsele pot face obiectul unor reduceri promoționale temporare, aplicate la prețul înghețat”, transmit reprezentanții Auchan.

Foto romania.auchan.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Auchan

Ultimele articole