Piteșteanca beată la volan, spaima șoselelor din Argeș!

de | 18.10.2022 16:34 | Știri, Eveniment, Județean

Ca urmare a acțiunilor făcute de către Polițiștii Biroului Rutier Pitești, o femeie de 51 de ani, din Pitești, a fost depistată în timp ce conducea, beată, un autoturism pe str. Balotești.

Participanta la trafic a fost testată cu aparatul etilotest, iar acesta a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cea în cauză a fost condusă la o unitate medicală, în vedeea recoltării probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Femeia s-a cu un dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al femeii a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

 

Foto decriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scandal într-o școală din Argeș! Un părinte a amenințat cu moartea o îngrijitoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole