anchetaonline.ro

Scandal într-o școală din Argeș! Un părinte a amenințat cu moartea o îngrijitoare

de | 18.10.2022 15:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un bărbat de 55 de ani, din localitatea Stâlpeni, a fost reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii, fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârșirile infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit cercetărilor desfășurate de către polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pe 12 octombrie, omul a cerut socoteală unei îngrijitoare a școlii la care învață copilul său, pentru că a îndrăznit să îi certe fiul.

Nu a fost prima dată când omul a avut un astfel de comportament. În urmă cu ceva timp, el a amenințat și un cadru didactic, din aceleași motive. De această dată, bărbatul a adresat injurii și amenințări cu moartea unei îngrijitoare, iar întreaga scenă s-a petrecut chiar în fața școlii, bărbatul strigându-și nemulțumirile în gura mare.

La un moment dat, un alt părinte prezent la scenă, i-a atras atenția individului cu privire la limbaj. Bărbatul de 55 de ani nu s-a potolit și a început să îl amenințe și pe respectivul.

În cele din urmă s-a calmat la venirea polițiștilor, el fiind reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv Stiri de Iasi

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cazul abuzului sexual de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”! Consiliul Județean al Elevilor Argeș: “condamnăm această încălcare gravă a legii”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: