Piteșteancă vitezomană prinsă de RADAR! A rămas fără permis

de | 19.02.2023 13:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Piteșteancă vitezomană prinsă de RADAR! A rămas fără permis

Polițiștii argeșeni au continuat, în ultimele 48 de ore, acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. Au fost vizați șoferii care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, a drogurilor și cei care conduceau cu viteză excesivă.

Printre cei sancționați de oamenii legii se numără și o șoferiță, în vârstă de 20 de ani, din Pitești. Tânără a fost prinsă, vineri, pe DN65B, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Bradu, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h.

În urma abaterii, șoferița a fost amendată cu 1.305 lei, iar dreptul de conducere i-a fost suspendat pentru următoarele 90 de zile.

Un alt șofer vitezoman a fost prins de polițiști, tot vineri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de RADAR cu viteza de 114 km/h.

Bărbatul a primit o amendă de 1.305 lei și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Foto descriptiv Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Controale ISU în restaurantele și cluburile din Pitești! Nereguli grave constatate de inspectori

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: