Piteșteanul care a distrus o mașină și a tâlhărit o tânără de 24 de ani a fost trimis în judecată!

de | 16.04.2024 19:24 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și distrugere, în care se desfășoară cercetări față de un bărbat de de 26 de ani, din Pitești.

Tânărul ar fi distrus, în ziua de 3 aprilie, un geam al autoturismului unei femei de 24 de ani si ar fi deposedat-o pe aceasta, prin acte de violență, de telefonul mobil.

Bărbatul a fost depistat, în ziua de 10 aprilie, și condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză. Reamintim că, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

gazetadecluj.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Autoturism intrat într-un cap de pod din Argeș! Un bărbat este în stare gravă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole