În Pitești. Din 15 decembrie începe campania de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE

de | 30.10.2023 14:08 | Pitești, Administrație

Salubritate 2000 S.A. vine cu informații utile referitoare la modalitatea prin care se efectuează debarasarea GRATUITĂ și în mod responsabil de obiectele de mobilier care nu ne mai sunt de folos și de electrocasnicele vechi/defecte, fără a le depozita necontrolat la platformele de colectare.

Salubritate 2000 S.A. pune la dispoziția piteștenilor centrul de colectare, situat în Pitești, strada Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C.

Ce deșeuri pot fi aduse în centrul de colectare?

În centrul de colectare din strada Dârzu nr. 12C pot fi aduse, cu titlu GRATUIT, deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și deșeuri reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00. ”Preluarea deșeurilor, la centrul de colectare, se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Identificarea cetățenilor care transportă și predau deșeuri, în centrul de colectare, se va face în baza cărții de identitate.  De asemenea, deşeurile voluminoase şi DEEE pot fi depozitate şi în containerele special puse la dispoziție în cadrul campaniilor de colectare gratuită, campanii organizate trimestrial, următoarea campanie va avea loc în data de 15 decembrie. Locul deșeurilor voluminoase nu este la platformele de colectare!”, transmite administrația locală din Pitești. Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, sunt oferite următoarele contacte: tel: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au verificat stadiul lucrărilor la Secțiunea 4 – Tigveni – Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salubritate 2000 S.A.