Șoferiță de 69 de ani, prinsă conducând pe contrasens în Pitești

de | 30.10.2023 14:37 | Județean, Eveniment

Fără să se gândească la ce tragedie ar fi putut să provoace, o șoferiță de 69 de ani, din Pitești, a hotărât să meargă pe contrasens pe raza localității de domiciliu.

Ea a fost depistată în trafic, în cursul zilei de ieri, 29 octombrie, în timp ce se deplasa pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat o femeie de 69 de ani, din Pitești, care a condus un autoturism, pe contrasens, pe o distanță de aproximativ 100 m, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.”, transmite IPJ Argeș

Nu se cunoaște motivul pentru care femeia a ales să parcurgă cei aproximativ 100 m pe contrasens, însă un astfel de episod poate pune în pericol atât viața șoferului, cât și pe a altora.

Pentru fapta sa, șoferița de 69 de ani a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

foto descriptiv club feroviar

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Momente importante la ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole