Pitești, 16 februarie 2023. Consilierii locali vor aproba numărul de burse acordate elevilor!

de | 15.02.2023 13:33 | Administrație, După locație, După subiect, Pitești, Știri

Joi, 16 februarie 2023, de la ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești. Proiectele de pe ordinea de zi sunt disponibile pe site-ul instituției, accesând link-ul de aici.

Pe ordinea de zi a ședinței de CL Pitești sunt mai multe proiecte importante printre care unul în care se stabilește numărul burselor acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Pitești, pentru perioada ianuarie- august 2023, din anul școlar 2022-2023. Un alt proiect aflat pe ordine de zi vizează cel inițiat de consilierii locali Dumitrașcu Maria – Cătălina, Apostoliceanu Sorin, Coteț Mihai și Șerbănoiu Răzvan – Ionuț privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuți. Totodată, pe ordinea de zi a ședinței de CL se află și proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al lui Plecanciuc Florin și vacantarea locului de consilier local.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Camera Deputaților a adoptat. Zilele de 6 şi 7 ianuarie, libere

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole