Pitești. A furat o autoutilitară și s-a plimbat cu ea deși nu avea permis de conducere

de | 26.05.2024 15:10 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 37 de ani a ajuns după gratii după ce a furat o utilitară neasigurată și a plecat la plimbare cu ea. Mai mult decât atât, el nu avea nici permis de conducere.

Evenimentul a avut loc vineri, 24 mai, iar polițiștii piteșteni au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că o persoană necunoscută a furat o autoutilitară, pe fondul neasigurării autovehiculului, autorul faptei fiind depistat în trafic, la scurt timp, de către utilizatorul autoutilitarei, cu sprijinul altui conducător auto.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, care au stabilit că cele sesizate se confirmă.

Oamenii legii au constat că hoțul este un bărbat de 37 de ani, care nu deține permis de conducere.

Persoana care și-ar fi însușit pe nedrept autovehiculul a fost depistată, stabilindu-se că este un bărbat de 37 de ani, iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cel în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere.”, transmite IPJ Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și furt în scop de folosință.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv  Foto eMaramures

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

În Piața Vasile Milea! Lecţii de prim ajutor, direct de la specialişti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești