Costești.Două dintr-un foc: A ieșit pozitiv și la alcool și la o substanță psihoactivă

de | 26.05.2024 16:00 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 39 de ani, din Costești, s-a ales cu dosar penal și cu permisul suspendat după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului. Mai mult decât atât, el ar fi consumat și o substanță psihoactivă.

Ieri, în jurul ore 20:00, bărbatul conducea un autoturism pe DJ 703B, iar pe strada Zorile de pe raza localității de domiciliu a fost tras pe dreapta de polițiști, pentru un control de rutină.

El a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea rezultată a indicat că se afla sub influența alcoolului. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare au rezultat indicii cu privire la prezența unei substanțe psihoactive.

Prin urmare, bărbatul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și de urină, în vederea stabilirii valorii alcoolemiei în sânge, precum și a confirmării prin analize de specialitate a substanței psihoactive a cărei prezență a fost detectată.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Foto descriptiv romania24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești. A furat o autoutilitară și s-a plimbat cu ea deși nu avea permis de conducere

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti