Pitești – A început numărătoarea inversă pentru deschiderea Târgului de Crăciun

de | 18.11.2022 14:35 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Piteștiul se pregătește pentru sărbătorile de iarnă!

 

Sărbătorile de iarnă se apropie așa că Primăria Pitești anunță faptul că pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

A început numărătoarea inversă pentru deschiderea Târgului de Crăciun. Una câte una, căsuțele, bradul, decorațiunile, proiecțiile și luminile recuceresc Piața Primăriei pentru a transforma centrul orașului într-un cadru de poveste.”

316406798 506285124859173 4642732282115168227 n - Pitești - A început numărătoarea inversă pentru deschiderea Târgului de Crăciun

De menționat că Târgul de Crăciun va fi deschis miercuri, 30 noiembrie, la ora 18:00, de sărbătoarea Sfântului Andrei iar invitat special este Ducu Bertzi, ale cărui colinde vor răsuna în centrul orașului. Odată cu acest eveniment, va avea loc și aprinderea luminițelor festive.

Târgul te așteaptă cu multe surprize pentru întreaga familie, zilnic, până la data de 2 ianuarie 2023.

 

primaria pitesti

 

La târg veți putea găsi decorațiuni pentru casă, obiecte de artizanat, dulciuri, jucării pentru cei mici, cadouri și obiecte hand-made.

Totodată, Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschisă pentru fotografii și relaxare, într-un decor magic, în timp ce, în Atelierul lui Moș Crăciun, cei mici vor putea învăța lucruri noi, prin activități specifice sărbătorilor de iarnă.

Pe 5 decembrie 2022, îl așteptăm pe Moș Nicolae, în Piața Primăriei, împreună cu Gașca Zurli, al cărei repertoriu cunoscut va încălzi atmosfera, spre încântarea copiilor!” mai anunță municipalitatea.

Târgul de Crăciun este organizat de Primăria Municipiului Pitești, în parteneriat cu Târgul de Crăciun Sibiu.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești