Pitești: Activități pentru prevenirea violenței domestice desfășurate de polițiști

de | 02.03.2023 11:30 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Pitești: Activități pentru prevenirea violenței domestice desfășurate de polițiști

Miercuri, 1 martie, polișiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat acrivități, în Pitești, cu scopul prevenirii violenței domestice.

Astfel, pe lângă mărțișoare și flori, polițiștii au oferit doamnelor și domnișoarelor pliante cu sfaturi utile în ceea ce privește violența domestică și modalitățile prin care aceasta poate fi sesizată, dar și măsurile ce pot fi întreprinse de autorități, în sprijinul victimelor.

actiune violenta domestica 2 - Pitești: Activități pentru prevenirea violenței domestice desfășurate de polițiști

Foto IPJ Argeș

Mai multe informații despre Ordinul de protecție provizoriu pot fi obținute instalând aplicația gratuită pentru telefonia mobilă – Bright Sky, aplicație care vine în sprijinul victimelor violenței domestice, puteţi accesa gratuit pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, la adresa: https://ag.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/politistii-va-invata-cum-sa-spuneti-nu-violentei-domestice.

Polițiștii Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș realizează, periodic, în cadrul activităților curente desfășurate cu persoanele ce prezintă risc de victimizare din perspectiva violenței domestice, instruiri, cu scopul de a aduce la cunoștință felul în care poate fi tratată o asemenea problemă, pentru a sprijini polițiștii în combaterea acesteia”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Accident de muncă la o firmă de construcții! Bărbat în stare de inconștiență

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș