Pitești. A ajuns după gratii după ce și-a agresat fizic soția și mama!

de | 02.05.2024 17:30 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 31 de ani, din Pitești, a ajuns marți, 30 aprilie, după gratii  pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Bărbatul este acuzat că, în dimineața zilei de 28 aprilie, în jurul orei 06:30, și-ar fi agresat fizic soția. De asemenea, el ar fi amenințat-o și cu acte de violență, distrugându-i gemurile portierelor din spate ale autoturismului acesteia.

Mai mult de atât, piteșteanul ar fi agresat-o fizic și pe mama sa.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 28 aprilie a.c., în jurul orei 06:30, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, distrugându-i gemurile portierelor din spate ale autoturismului acesteia.
În același context, bărbatul ar fi agresat-o fizic și pe mama sa.”, transmite IPJ Argeș

După administrarea probatoriului, pe 30 aprilie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, fiind prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ei sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul de la Căldăraru

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești