Pitești: Amenzi de 41.000 lei în urma acțiunii de combatere a comerțului ilicit

de | 20.12.2023 18:43 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au acționat, în după-amiaza zilei de luni, 19 decembrie, pentru prevenirea şi combaterea neregulilor din domeniul producerii, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie, precum și pentru respectarea prevederilor O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Aceștia au acționat pe raza municipiului Pitești și în zonele limitrofe, efectuând controale inopinate la operatori economici ce produc și comercializează diverse produse de panificație și patiserie.

Aceștia au descoperit, în urma verificărilor efectuate la mai multe puncte de lucru a 6 agenți economici, abateri în urma cărora polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 41.000 lei, conform O.U.G. 28/1999, fiind aplicate și măsurile complementare de confiscare a sumelor nejustificate, în valoare totală de 1.227 de lei.

 

 

Foto descriptiv opinia timisoarei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Casă izbucnită în flăcări în Corbeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole