PITEȘTI: Băiat de 17 ani, prins la volan! În mașină se mai afla o femeie, rudă cu adolescentul

de | 04.04.2023 15:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

PITEȘTI: Băiat de 17 ani, prins la volan! În mașină se mai afla o femeie, rudă cu adolescentul

Un minor de 17 ani a fost prins conducând o mașină pe o stradă din Pitești, deși adolescentul nu deține permis de conducere.

Băiatul a fost depistat, luni, de polițiștii Biroului Rutier Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Libertății. Lângă el, pe scaunul din dreapta, se afla și proprietara mașinii, o femeie de 51 de ani, din Pitești.

Mai mult, femeia, care este rudă cu minorul, știa faptul că acesta nu este deținător de permis de conducere. Cu toate acestea, i-a încredințat, fără nicio grijă, autoturismul pentru a-l conduce pe un drum public.

Prin urmare, oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe au fost comise faptele.

Bucureștean fără permis, prins pe o stradă din Pitești

Dacă vă imaginați că doar adolescenții pot da dovadă de inconștiență sau teribilism, un bărbat de 47 de ani demonstrează că nu este așa.

În cursul zilei de luni, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bucureștean de 47 de ani, care conducea o mașină pe strada Calea Drăgășani din Pitești, deși nu figurează ca posesor de permis de conducere.

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal. De asemenea, sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto Opinia Buzau

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Zăpezi ca în decembrie! Iarna adevărată pe străzile din Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: