Medic nou la Spitalul Mioveni!

de | 04.04.2023 15:41 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Un medic nou, specialist urolog la Spitalul din Mioveni!

medic Spitalul Mioveni

S-a mărit echipa medicală a Spitalului Mioveni cu un nou membru! Este vorba despre medicul specialist urolog Mihai Cristian Hodorog,

Dr. Hodorog este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova. Rezidențiatul l-a urmat în Spitalului Clinic Judetean de Urgentă Craiova, unde a acumulat experiență în gestionarea cazurilor urologice în regim de urgență  și ambulatoriu.

Medicul oferă un sfat important pacienţilor, acela de a se hidrata foarte bine, pentru că de acolo vin multe probleme. De asemenea îi îndeamnă să fie atenţi la anumite simptome, precum: durerile lombare, probleme la urinat sau durerile si disfuncțiile organelor genitale externe la bărbat. Dr.Hodorog transmite totodată faptul că întârzierea diagnosticului duce la complicaţii inevitabile.

Reprezentanții Spitalului Mioveni precizează că Dr. Hodorog își va desfășura activitatea medicală în Compartimentul Urologie și în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, alături de dr. Gabriel Burtea.

Conducerea spitalului mai anunță faptul că noul medic își va începe activitatea la începutul lunii mai.

Foto: Facebook Spitalul Orasenesc Mioveni

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ANALIZE GRATUITE, în baza biletului de trimitere, la Spitalul Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Mioveni

Ultimele articole