Pitești: Bărbat de 60 de ani din Iordania, prins la volan fără permis

de | 24.11.2023 20:20 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 60 de ani, din Iordania s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând fără permis, pe străzile argeșene.

În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești l-au tras pe dreapta, pe str. Nicolae Dobrin din Pitești, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că iordanianul nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Fără permis a circulat și un bărbat de 63 de ani, din Mărăcineni. El a fost depistat, în cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, în timp ce se deplasa pe DN 73, pe raza localității de domiciliu.

Bărbatul a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină, însă, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că acesta figurează cu permisul de conducere anulat.

Pentru fapta sa, argeșeanul s-a ales cu dosar penal, iar oamenii legii continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv olt-alert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferul unei autocisterne înmatriculată în Ucraina a făcut prăpăd pe o șosea din Iași

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73 | Pitești

Ultimele articole