PNL Pitești: ”Comunitatea poate schimba soarta Pădurii Trivale!”

de | 12.09.2023 15:34 | Pitești, Politic

Liberalii piteșteni anunță că au început strângerea de semnături în cadrul proiectului liberal ”Pădurea Trivale – arie protejată” și invită toți piteștenii să se alăture acestui demers crucial pentru comunitatea. Zi de zi, echipa PNL Pitești va lua la pas fiecare cartier din oraș, pentru a se asigura că vocile și dorințele piteștenilor sunt auzite, anunță liberalii piteșeni în comunicatul transmis.

Sursă foto: PNL Pitești.

”Depunem toate eforturile necesare pentru ca Pădurea Trivale să rămână așa cum o știm – un loc în care natura își urmează cursul, fără intervenții dăunătoare, ferită de betoane, de construcții abuzive și de interese imobiliare.

Este inacceptabil ca, după 13 ani de muncă și eforturi pentru a obține această recunoaștere legală, majoritatea PSD să ia o decizie care ar putea schimba ireversibil soarta Pădurii Trivale. Oprirea acestui demers chiar înainte de finalizare este o lovitură dură adusă mediul înconjurător și o lipsă de respect față de comunitate.

Dar, piteștenii nu trebuie să se lase înfrânți! Partidul Național Liberal rămâne constant în apărarea Pădurii Trivale și ne bazăm pe puterea colectivă pentru a schimba această direcție regretabilă înspre care ne îndreptăm. Oamenii au puterea de a face diferența și de a salva moștenirea noastră și a generațiilor viitoare”, transmit cei de la PNL Pitești în comunicat.

Sursă foto: PNL Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Referitor la legea pensiilor de serviciu pentru magistrați. Alina Gorghiu: “Vom găsi curând o soluție de echilibru”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Pitești

Ultimele articole