anchetaonline.ro

Pitești: Concurs Național de Gimnastică! Intrare gratuită

de | 09.06.2022 08:40 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Un eveniment de amploare va avea loc în Pitești, sâmbătă, 11 iunie. Primăria Municipiului, prin Centrul Cultural Pitești și Clubul Sportiv „Olympic Argeș Gym”, organizează Concursul de gimnastică „Cupa Pitești 2022”.

Competiția va avea loc în intervalul orar 10:00-16:00, la Sala Sporturilor din Pitești, fiind coordonată de antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei. Vor participa sportivi care practică gimnastica la nivel recreativ, de inițiere sau de performanță.

Concursul va fi format din patru discipline pe diferite categorii de vârstă:

– gimnastică acrobatică,
– gimnastică ritmică,
– gimnastică aerobică,
– gimnastică artistică.

Peste 150 de sportivi ai cluburilor din toată țara sunt așteptați la competiție. De asemenea, va participa și un lot de gimnaste din Ucraina – zona Donbas, care se pregătesc alături de componentele lotului de gimnastică ritmică din Brașov.

concurs gimastica - Pitești: Concurs Național de Gimnastică! Intrare gratuită

Foto Facebook

Premierea va fi pe categorii de vârste și pe probe de concurs. Juriul este format din arbitrii federali de la Federația Română de Gimnastică Ritmică, Federația Română de Gimnastică Aerobică și de la Federația Română de Gimnastică Artistică, foste gimnaste olimpice, care au reprezentat țara la Olimpiada de la Rio – Brazilia”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

La eveniment este așteptat și Marian Drăgulescu, triplu campion olimpic la gimnastică artistică masculină.

Intrarea este gratuită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

WhatsApp va avea o nouă funcție! Este așteptată de toți utilizatorii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești | Pitești | Sala Sporturilor | Ucraina