Pitești: S-au crezut în Fast and Furious și au rămas pietoni!

de | 17.07.2023 18:30 | Știri, Eveniment, Județean

Doi tineri argeșeni au devenit pietoni pentru 30 de zile, după ce au fost sancționați, cu reținerea permisului, pentru că au condus agresiv.

Cei doi șoferi au fost surprinși, în trafic, de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, conducând agresiv, prin schimbări succesive ale benzilor de circulație, în scopul depășirii altor vehicule, pe strada Depozitelor din municipiul Pitești.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că unul dintre cei doi conducători auto avea aplicate pe geamurile față elemente care estompează vizibilitatea.

Astfel, în urma celor constatate, unul dintre cei doi șoferi, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, s-a ales cu amendă în valoare de 580 de lei și cu permisul suspendat pentru 30 de zile.

Cel de-al doilea conducător auto, un tânăr de 27 de ani, din Stolnici, a fost sancționat cu amenzi în valoare totală de 2.465 de lei. De asemenea, el s-a ales și cu permisul suspendat pentru 30 de zile, precum și cu certificatul de înmatriculare al autovehiculului în cauză reținut.

foto descriptiv gtshina.ru

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Au „zburat” prin oraș și au rămas pietoni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole