PITEȘTI: Curent oprit în cartierul Prundu

de | 03.10.2022 17:25 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Anunț pentru piteșteni! În următoarele două zile, curentul va fi oprit în Pitești, în cartierul Prundu, pentru a fi efectuate lucrări în rețelele electrice pentru creșterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Vor fi afectați consumatorii casnici și economici din următoarele zone:

– Marți, 04 octombrie 2022, în intervalul orar 09:00-14:00, cartier Prundu, bloc B31 și B34, alimentate din PT 27 Prundu;
– Miercuri, 05 octombrie 2022, în intervalul orar 09:00-13:00, cartier Prundu bloc A, B și D, alimentate din PA Prundu circ. 6.

ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:
 intrarea în posturile de transformare;
 urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
 înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuţie, nişele și firidele de la case şi blocuri de locuinţe”, transmite Distribuție Oltenia.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: cartier Prundu | Prundu

Ultimele articole