LPS Pitești, locul 2 la Cupa Topoloveni

de | 18.06.2023 16:47 | Lifestyle, Pitești, Știri, Topoloveni

Weekend de foc la Topoloveni în Cupa orașului la fotbal organizată pentru copiii din promoția 2012. LPS Pitești a jucat finala împotriva Young Boys Topoloveni, iar echipa gazdă s-a impus și a câștigat.

Albert Oprea si Marius Prisaceanu LPS - LPS Pitești, locul 2 la Cupa Topoloveni

La despărțirea de antrenorul Marius Prisăceanu care i-a format pe copii până la această vârstă, echipa LPS Pitești a jucat finala împotriva gazdelor Young Boys Topoloveni. După un meci intens în care s-a ajuns la lovituri de departajare, echipa gazdă s-a impus și a câștigat. Jucătorii de la LPS Pitești au făcut figură frumoasă și, lângă locul secund, a ridicat alte 2 trofee. Portarul echipei Adrian Brânzea a aparat 5 penaltiuri în semifinală și a fost aplaudat și ovaționat de tot publicul, iar jucătorul Albert Oprea a câștigat diploma pentru cel mai frumos gol al turneului. Cu acest rezultat, copiii i-au adus mulțumit antrenorului Marius Prisăceanu pentru modul cum i-a format, acesta fiind ultima competiție în calitate de antrenor la LPS Pitești. Echipa piteșteană a fost compusă din jucătorii: Adrian Brânzea, Ianis Rădulică, Gabriel Chirvulescu, David Moțoi, David Ciobanu, Luca Olteanu, Eduard Cârstescu, Daniel Neacșu, Radu Atodiresei, Constantin Neacșu, Paul Colibei, Andrei Ionescu, Albert Oprea. Felicitări tuturor copiilor pentru rezultate!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: ”Nu există pericol de holeră pe litoralul românesc!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: LPS Pitești

Ultimele articole