PITEȘTI. Noile locații unde vor funcționa Poliția Municipiului, cu Biroul Rutier și Secția 3 Poliție

de | 14.07.2023 09:51 | Știri, Administrație, Județean

Biroul de presă al IPJ Argeș informează că au fost operaționalizate noile locații unde vor funcționa atât Poliția Municipiului Pitești, cu Biroul Rutier Pitești, cât și Secția 3 Poliție Pitești.

Activitatea celor două se va desfășura la sediul temporar, situat în clădirea din bld. Eroilor, nr. 26-28, din Municipiul Pitești.

noile locații poliție Pitești

Foto: IPJ Argeș

De joi, 13 iulie 2023, a fost finalizată relocarea mijloacelor în noile spații ale clădirii puse la dispoziție de Primăria Municipiului Pitești.

Polițiștii argeșeni reamintesc faptul că sediul existent al Poliției Municipiului Pitești, de pe str. Războieni nr. 3, urmează să fie demolat, în locul clădirii actuale se va construi un nou sediu.

Investiția face parte din proiectul ,,Îmbunătățirea Rezilienței și Răspunsului în Situații de Urgență”, derulat în perioada 2020-2025 de Inspectoratul General al Poliției Române. Potrivit acestuia, clădirea din municipiul Pitești, strada Războieni nr. 3, va fi demolată și reconstruită. Proiectul, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, are drept scopuri creșterea rezilienței facilităților critice ale Poliției Române de răspuns în situații de urgență și la dezastre, precum și consolidarea capacităților instituționale pentru pregătirea și răspunsul în situații de urgență”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș. 

noile locații poliție Pitești

Foto: IPJ Argeș

În ceea ce privește noua locație, la parterul clădirii, punctul de control acces și dispecerat, unde activitățile specifice sunt desfășurate de către ofițerul de serviciu pe unitate, atât pentru Poliția Municipiului Pitești, cât și pentru Secția 3 Poliție Pitești este situat pe calea de acces amplasată dinspre str. Henri Coandă, spre sediile Inspectoratului Școlar Județean Argeș și Poliției Locale Pitești (spre partea opusă față de Centrul de vaccinare comunitară, cu intrarea dinspre bld. Eroilor).

De precizat că tot la noua locație, polițiștii Biroului Rutier Pitești desfășoară activitățile specifice pentru protocolarea evenimentelor rutiere din care rezultă doar pagube materiale (tamponări).

Coordonate de contact:

Numerele de telefon de contact pentru structurile de poliție în cauză rămân aceleași, respectiv:

  • Poliția Municipiului Pitești: telefon 0248 607009, fax 0248 216099;
  • Secția 3 Poliție Pitești: telefon/fax 0248 250283.

Polițiștii argeșeni mai transmit că adresele de corespondență electronică rămân aceleași, respectiv: politia.pitesti@ag.politiaromana.ro (adresă dedicată pentru petiții și pentru primirea dovezii – chitantei, achitării sancțiunilor contravenționale aplicate de către lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Pitești – inclusiv sancţiuni contravenţionale aplicate de agenţi constatatori din cadrul Secţiilor 1-4 Piteşti şi Secţiilor de Poliţie Rurală Albota, Bascov, Drăganu şi Poiana Lacului).

Adresa la care structurile vor funcționa până la finalizarea lucrărilor de demolare și construcție este Pitești, Bld. Eroilor nr. 26-28. Aici se poate trimite corespondența prin poștă,

Foto: IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș