Pitești. Nu mai aruncați deșeurile lângă platformele de gunoi! Polițiștii locali au dat amenzi usturătoare

de | 11.03.2024 14:25 | Județean, Eveniment

Amenzi pentru cei care aruncă deșeurile lângă platformele de gunoi!

Mai mulți piteșteni au fost amendați pentru că nu au utilizat corect platformele de gunoi și au aruncat deșeurile lângă acestea.

Potrivit Poliției Locale Pitești, de la începutul anului și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Publică au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.100 de lei.

Pentru persoanele fizice, amenzile sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei, iar pentru cele juridice între 1.500 și 2.500 de lei.

Totodată, Poliția Locală Pitești atrage atenția cetățenilor că majoritatea platformelor sunt monitorizate video, iar polițiștii locali vor continua acțiunile pentru depistarea și sancționarea persoanelor care nu utilizează corespunzător aceste platforme și aruncă gunoiul la întâmplare pe domeniul public.

Facem apel către cetățeni să respecte procedura corectă de utilizare a platformelor de gunoi și de selectare a deșeurilor și să fie conștienți că majoritatea platformelor de gunoi sunt monitorizate video. Polițiștii locali vor continua astfel de acțiuni.”, transmite Poliția Locală Pitești.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu într-o gospodărie din Bradu! I-a luat mașina foc în curte

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole