Pitești. Paturi și noptiere noi la Spitalul Județean de Urgență

de | 23.08.2023 18:22 | Pitești, Administrație

Pacienții internați în cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești vor beneficia de o cazare mai bună, asta după ce, paturile, noptierele, scaunele, mesele și stativele vechi din saloane vor fi înlocuite cu unele noi, au anunțat reprezentanții SJU Pitești într-o informare publicată ep pagiona de Facebook.

”Vor fi înlocuite paturile vechi, dar și celelalte obiecte de mobilier din saloane, în secțiile Medicală I și Obstetrică Ginecologie, mulți dintre pacienți fiind deja cazați în saloane cu mobilier schimbat. Totul este posibil datorită eforturilor depuse de Conducerea SJUP care, din fonduri proprii, a reușit această investiție în valoare totală de aproximativ 750.000 de lei”, se arată în informarea publicată de purtătorul de cuvânt al SJU Pitești, Cristina Cazacu.

În ce secții vor ajunge

Noile paturi medicale sunt mecanice, sporind confortul pacienților și ușurând munca personalului de specialitate din spital. Au fost achiziționate 270 de paturi, 3 pătuțuri, 330 de noptiere, 137 de stative, 110 mese și 188 de scaune. Acestea urmează să fie distribuite în secțiile: Obstetrică Ginecologie, Medicală I, Boli Infecțioase(copii și adulți), Psihiatrie, Pneumologie, Dermatologie, Oncologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Urologie, Cardiologie, ORL, Neurologie, Chirurgie plastică și reparatorie, Chirurgie I, Chirurgie II, Chirurgie vasculară, ATI, Gastroenterologie, Neurochirurgie, dar și în Centrul de Sănătate Mintală și în Ambulatoriul de Specialitate al SJUP.

Sursă foto: Facebook SJU Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Discuții importante. Sunt vizați românii care muncesc în Germania

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti