Pitești. Programul întreruperilor de curent!

de | 25.07.2023 09:11 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești a anunțat cetățenii referitor la informarea transmisă de către Distribuție Oltenia, privind programul lucrărilor pentru prevenire și corectare avarii. Astfel, vor fi întreruperi programate de curent în perioada 26 – 27 iulie.

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:

  • Miercuri, 26 iulie 2023, în intervalul orar 09:00-17:00, Satul Enculești – Ștefănești Valea Mare Podgoria alimentat din PTA 1 Enculești și Satul Enculești –Valea Mare Podgoria alimentat din PTA 2 Enculești;
  • Joi, 27 iulie 2023, în intervalul orar 09:00-17:00, Strada Zăvoi, strada Primăverii, aleea Bachus, strada Soarelui și străzile adiacente cu spațiile comerciale și societățile comerciale aferente alimentate din PTA Solarii Ștefănești;

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distribuţie Oltenia avertizează:

ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:

  • intrarea în posturile de transformare;
  • urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
  • înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon:

  • Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Utilizând doar codul locului de consum și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare, fără a mai intra în contact cu un operator. Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică şi începe cu 005.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trei sportivi piteșteni la Campionatul European Kaiac-Canoe de Sprint

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole