Pitești: Un tânăr 21 de ani a fost prins în timp ce cerea bani în numele unei asociații false!

de | 29.05.2023 18:45 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, în cursul ultimelor 24 de ore, de către paznicul unui magazin din Pitești, cu privire la faptul că un tânăr cere bani, în parcarea spațiului comercial, în numele unei asociații umanitare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care a identificat un tânăr de 21 de ani, din județul Ialomița. Băiatul avea sa un tabel pentru colectare de bani în numele unei asociații regionale pentru copii defavorizați și persoane cu dizabilități.

După un șir de verificări, s-a stabilit faptul că asociația în cauză este falsă.

Tânărul a fost dus la sediul poliției, acolo unde a fost găsităm asupra sa, suma de aproximativ 800 de lei. Banii nu au putut fi justificați, deci prin urmare, au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, iar cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luării măsurilor legale în consecință.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean prins în timp ce trăgea cu pistolul în curte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole