PITEȘTI: Tânăr de 19 ani – drogat la volan! A intrat cu mașina într-un gard

de | 06.01.2023 13:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un tânăr de 19 ani, din Pitești, aflat sub influența drogurilor, a provocat un accident în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04 dimineața.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost anunțați printr-un apel la 112 cu privire la producerea incidentului rutier, de pe strada Schitului din Pitești.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că la volanul autoturismului implicat în accident se afla un tânăr de 19 ani, care era sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv, așa cum a reieșit în urma testării cu aparatul DrugTest.

Conform cercetărilor, se pare că șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, într-o curbă ușoară la stânga, părăsind carosabilul. Ulterior, mașina a ajuns în gardul unui imobil.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, dar tânărul s-a ales cu dosar penal și cu permisul reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Alt piteștean drogat, prins pe strada Egalității

De asemenea, un alt tânăr care se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv, în timp ce conducea, a fost prins de polițiștii Biroului Rutier Pitești pe strada Egalității.

Incidentul a avut loc joi, 5 ianuarie, iar tânărul de 22 de ani, din Pitești, a rămas fără permis. Totodată, pe numele său a fost deschis dosar penal.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânărul accidentat la Bascov se zbate între viață și moarte! Chiar acum este operat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole