anchetaonline.ro

Pitești: Tânără fără permis, prinsă drogată la volan!

de | 01.09.2023 13:57 | Știri, Eveniment, Importante

O tânără a fost prinsă drogată la volan, în timp ce conducea un autoturism prin Pitești.

Aceasta a fost depistată de către polițiștii Biroului Rutier Pitești, în noaptea de 30 spre 31 august, în jurul orei 03:00, pe Strada Calea Câmpulung de pe raza municipiului Pitești.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Brașov, județul Brașov, a fost testată cu aparatul DrugTest, rezultatul reieșind pozitiv pentru o substanță cu efect psihoactiv.

Mai mult de atât, aceasta nu era nici măcar posesoare de permis auto. Descoperirea a fost făcută în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române.

Aceasta a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate, informează IPJ Argeș.

Foto Spot media

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal pe DN 1B! Impact între o cisternă fără încărcătură şi un autoturism!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: