Pitești. Terapii de ultimă generație la Clinica Dr. Gupta

de | 24.07.2023 18:52 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Noua locație în Bulevardul Republicii nr. 4, parter.

dr gupta7 - Pitești. Terapii de ultimă generație la Clinica Dr. Gupta

Astăzi a avut loc deschiderea Clinici Dr. Gupta de stomatologie și chirurgie plastică și estetică în noua locație din Bulevardul Republicii nr. 4, parter. La inaugurarea noului sediu, dr. Gupta Sidharth, medic specialist chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă și dr. Gupta-Voica Luiza-Mihaela, medic dentist specialist endodonție, cei care au pus bazele Clinicii, au avut aproape o serie de invitați de seamă.

dr gupta2 - Pitești. Terapii de ultimă generație la Clinica Dr. Gupta

Punct de recoltare analize medicale

dr gupta5 - Pitești. Terapii de ultimă generație la Clinica Dr. Gupta

Noua locație a Clinicii Dr. Gupta reunește frumusețea, sănătatea și profesionalismul într-un spațiu modern din Pitești, cu o bună accesabilitate din toate zonele municipiului. În cadrul Clinicii, medicii specialiști pot diagnostica și trata afecțiunile ce intră în sfera chirurgiei plastice și medicinei dentare. Această clinică modernă, cu un personal foarte bine instruit, vine cu terapii de ultima generație. Astfel, aici sunt servicii medicale de stomatologie, chirurgie plastică, estetică și reparatorie, ortopedie și traumatologie, precum și un punct de recoltare analize medicale.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Liceul de Arte ”Dinu Lipatti”. Cristian Gentea: ”Cinci noi clase sunt în amenajare în această vară”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole