AZI! Testări gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin la Pitești!

de | 02.03.2023 10:25 | Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

  • Vești bune pentru piteșteni! Se fac testări gratuite!

 

Pefectul Radu Perianu a anunțat în mediul online faptul că Unitatea Mobilă de Screening revine la Pitești joi, 2 martie și vineri, 3 martie.

Precizează de asemenea că există o capacitate de testare de 100 de recoltări în fiecare din cele două zile.

Pitești testari

Nu se fac programări! Testarea HPV sau Babeș-Papanicolau se va face în funcție de ordinea sosirii”, mai precizează prefectul.

Pentru cei interesați, Unitatea Mobilă de Screening va fi amplasată în fața Filarmonicii Pitești astăzi, 2 martie iar mâine va fi și în Bulevardul Republicii, nr.24, lângă grădinița “Primii pași”.

Pitești testari

Reamintim faptul că Instituția Prefectului județului Argeș este partener în proiectul SCCUT, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului.

 

Foto: Facebook Radu Perianu

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Republicii | Pitești | Radu Perianu

Ultimele articole